fm-stables-by-nynke-mulder-lunteren-over-ons-slider-foto-1 fm-stables-by-nynke-mulder-lunteren-over-ons-slider-foto-2

Over ons

Welkom bij FM Stables!

Mijn naam is Nynke Folmer-Mulder. In 2018 ben ik samen met Harmjan Folmer FM Stables gestart. Van jongs af aan ben ik succesvol actief in de dressuursport. Zeven jaar geleden heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt, waardoor ik nu fulltime actief ben in de paardensport. In de afgelopen jaren heb ik op verschillende stallen gewerkt, waar ik veel ervaring heb opgedaan. Door deze opgedane kennis te combineren met mijn jarenlange ervaring als ruiter, heb ik een eigen visie gecreëerd die ik dagelijks toepas in het trainen van paarden en combinaties.

fm-stables-by-nynke-mulder-arrow-down-light-gray

Accommodatie

Accommodatie

FM Stables is gevestigd aan de Drieënhuizerweg in het prachtige dorp Lunteren. De stal bevindt zich nabij de A30, de verbindingsweg van de A12 en de A1.

 

De stal is voorzien van 15 ruime boxen, allen met luik naar buiten zodat de paarden in contact staan met elkaar. In de stallen is een ruime wasplaats, waar je beschikking hebt tot warm water. De buitenpiste van 20 x 40 m is direct gelegen aan de paardenstal. Deze is voorzien van goede rijbaan-verlichting, zodat er ’s avonds ook getraind kan worden. Ook hebben wij een kleine kantine waar je terecht kunt voor iets te drinken. De accommodatie beschikt over ruime paddocks en meerdere weilanden. Daarnaast is er een stapmolen aanwezig. Om te zorgen voor afwisseling in het rijden is het mogelijk om te trainen op de renbaan. Tot slot zijn er Longeer-mogelijkheden met verlichting.

 

Wij wonen direct aan de stal, hierdoor is er de hele dag toezicht op de paarden. 

Wil je meer weten over FM Stables? neem gerust contact met ons op!

Recensies

Recensies

Impressie

Impressie

fm-stables-favicon-wit-v2

Onze diensten

Training

Instructie

Pension

fm-stables-by-nynke-mulder-arrow-down-gray